Osvežite kuhinju

Došlo je proleće, a vi želite da vaša kuhinja izgleda sveže. Osvežavanje nemora da znači da vam je potrebno puno novca da bi to izveli. Vrlo često su sitnice te stvari koje će vam u potpunosti osvežiti kuhinju. Dobra dizajnerska rešenja možete pronaći u brojnim radnjama koja prodaju sitnice ili čak kod kineza (np. set za sečenje i serviranje torti). U radnjama koja prodaju kućne aparat možete pronaći interesentno dizajnirane sokovnike, miksere bogatih boja i drugo. Ponuda je šarena od par hiljada do par desetina hiljada.

kuhinja_dodaci_osveznjeNa slici možemo videti kako živopisno obojeni uredjaji mogu dobro da izgledaju. Njih ne treba sklanjati unutar kuhinje, već ih držati na radnoj ploči. Čak i lepe flašice i posude sa žačinima i dodacima mogu znatno osvežiti kuhinju.
Sitnica kao držač za posude, kutlače idr. značajno može da izmeni izgled na bolje. Ima ih u više varijanti kako oni što se kače na zid, tako i viseći, i u kobninaciji sa osvetljenjem. Ukrasne lampe koje daju svetlost zelene, žute, crvene i drugih boja u zavisnosti od boje zida i boje kuhinje mogu stvoriti mnogo svežiji izgled vaše kuhinje.

Ostavite odgovor