Viseći elementi

Nemate dovoljno mesta u vašim kuhinjskim ormanima, a uz sto želite da vam noževi, kutlače i ostale kuhinjske potrebštine vam budu na dohvat ruke. Onda bi verovatno trebali razmišljati o metalnim držačima i žičanim elementima koji se kače na zid.
Možete postaviti običnu šipku na koju ćete kačiti vaše potrebštine koje su jevtinije rešenje, a možete postaviti žičane elemente koji mogu služiti za više funkcija i koji su skuplji ili možete kombinovati oba metalnu šipku na koju ćete zakačiti više žičanih korpi.
Ako želite potpuno da iskoristite metalne elemente nemojte se ograničiti samo na pribor tu možete kačiti i vaše posudje (šerpe , tiganje), ubruse, krpe, sušiti peškire i sve ostalo što vam može pasti na pamet. Ako ne manjakate sa prostorom na zidu tu možete da postavite i stvari koje koristite svakodnevno kao što su začini, ulje, so, biber… Time dobijate dve prednosti, prva da ćete dobiti ovo na dohvat ruke, a druga da ćete osloboditi svoje kuhinjske police za druge stvari.
Čest slučaj kod malih kuhinja gde imate manjak ormana za čuvanje stvari, ovakav tip organizacije će vam doneti dosta koristi.

Ostavite odgovor